
Italiens gröna kök

| Författare | |
|---|---|
| Medverkande | |
| Förlag | Limone Media AB |
| Genre | Mat och dryck |
| Format | Danskt band |
| Språk | Svenska |
| Antal sidor | 192 |
| Vikt | 623 gr |
| Utgiven | 2017-04-06 |
| SAB | Qcabc |
| ISBN | 9789198105339 |
Vi blir allt fler som uppskattar det vegetariska köket. I Italien har frukt och grönt alltid utgjort en naturlig och viktig del av måltiden. Paula Modig har sitt andra hem i Italien och delar här med sig av italiensk matfilosofi och vegetariska recept som hon genom åren samlat på sig. Vi får även följa året i hennes italienska köksträdgård och läsa om landets oliv- och vinproduktion. Vad sägs om örtdoftande focaccia, auberginegratäng eller italiensk citronpaj?
"Italiens gröna kök är en ytterst välskriven matguide. /.../ med många helt fantastiska färgbilder." Bibliotekstjänst, Erika Storme Martinger.





















