Tsatsiki och Älva

Tsatsiki och Älva
Serie Tsatsiki (8)
Författare
Medverkande
Förlag A Nice Noise
GenreSkönlitteratur barn och ungdom
FormatLjudbok (MP3)
SpråkSvenska
Antal sidor16260
Vikt54 gr
Utgiven2018-05-24
SABHcf
ISBN 9789188315991

Tsatsiki har börjat sexan i en läskig högstadieskola, och båda han och Per Hammar är rädda hela tiden. Allra räddast är de för några killar i åttan som verkar älska att vara taskiga mot sexorna. När Tsatsiki inte tror att det kan bli värre får Per Hammar nya kompisar i Kungsholmens coolaste fotbollsgäng, Älva försvinner till Paris och Morsan, hon bara deppar.

Tsatsiki bestämmer sig för att han måste: 

1. Bli kompis med Hammarn igen 

2. Göra Morsan glad men viktigast av allt 

3. Rädda Älva från att bli uppäten av lejon

Tsatsiki och Älva är sista och avslutande delen om Tsatsiki och hans universum.

Sagt om boken

"Moni Nilsson har ännu en gång lyckats skriva en fantastisk bok om Tsatsiki. Bäddar för en klassiker!" Agneta Warheim, BTJ

"Berättelserna om Tsatsiki är underhållande sagor med humor och värme, men som samtidigt låter oss möta jobbiga situationer." /Maria Näslund, Göteborgs-Posten

Författaren

Moni Nilsson är en av våra mest älskade barn- och ungdomsboksförfattare. Under sin författarbana, som spänner över 30 år, har hon skrivit inom många olika genrer och för olika åldrar. Sitt stora genombrott fick hon med böckerna om Tsatsiki som översatts till över 20 språk och även har filmatiserats.

Uppläsaren

Liv Mjönäs (f. 1979) gick ut teaterhögskolan 2011 och har en gedigen erfarenhet av både teater, film och TV. Hon Guldbaggenominerades 2011 för sin roll som Frida i filmen Kyss mig.