Till alla killar jag har gillat

Till alla killar jag har gillat
Serie Lara Jean (1)
Författare
Medverkande
Förlag Lavender Lit
GenreSkönlitteratur barn och ungdom
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor361
Vikt468 gr
Utgiven2018-01-22
SABuHce
ISBN 9789187879364

NU ÄVEN SOM NETFLIX-FILM  

"Du känner igen dig, tar fram skämskudden och skrattgråter. En helt underbar bok." 
Kajsa Kromnér, Södermanlands Nyheter 

I sitt rum har sextonåriga Lara Jean en hattask full med kärleksbrev. Det är inte kärleksbrev som hon har fått, utan som hon har skrivit själv. Hon har skrivit ett för varje kille hon har varit kär i fem stycken totalt. I sina brev kan hon ösa ur sig alla sina känslor, men det är inte meningen att någon annan ska få se dem. Breven är bara till för henne. Men så en dag är de borta. Postade. Och alla killar som Lara Jean någonsin har gillat får reda på hur hon känner. Det värsta är att en av dem är hennes storasysters före detta pojkvän. Helt plötsligt är Lara Jeans kärleksliv, som tidigare bara existerade i fantasin, helt utom kontroll.  

Jenny Han är internationellt mycket uppmärksammad för trilogin om Lara Jean Song Covey och Sommaren jag blev vacker-trilogin. Hon bor i Brooklyn, New York, där hon skriver böcker på caféer, på tunnelbanan och i andra människors hus. Hon älskar New York på hösten och har alltid läppbalsam, en anteckningsbok och rengöringsmedel för glasögon i handväskan. 

"gulligt och hippt på samma gång" 
Lydia Wistien, Dagens Nyheter 

"en varm och kärleksfull skildring av en familj" 
Ulrica Lejbro, Kulturkollo 

Missa inte fortsättningen i denna underbara trilogi! Del två, PS. Jag gillar dig fortfarande, och tredje och sista delen, Nu och för alltid, Lara Jean, finns ute nu.