Laga nytt : pasta, pizza, paj & pirog utan gluten

Laga nytt : pasta, pizza, paj & pirog utan gluten
Författare
Medverkande
Förlag Massolit Förlag
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor127
Vikt660 gr
Utgiven2014-12-17
SABQca
ISBN 9789187785184
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Maria Blohms och Jessica Frejs glutenfria recept finns inga mjölmixer, bara rena råvaror. Majsmjöl, bovete, potatismjöl, rismjöl och mandelmjöl är några av de mjölsorter som används, och samtliga hittar man i helt vanliga matbutiker. Här lär man sig göra frasiga pajskal, krispiga pizzabottnar och en pastadeg som kan kavlas riktigt tunt. Utifrån olika grundrecept kan man sedan laga alla sina favoriter pasta bolognese, lax- och spenatpaj, den godaste calzonen och mycket mer. Liksom i tidigare böcker har författarna arbetat fram recepten tills resultatet blivit helt perfekt. Författarna har tidigare gett ut Nytt bröd (2013) och Nytt fikabröd (2014), böcker som överraskat och inspirerat många som vill baka och laga glutenfritt. Det visade sig nämligen att det blev minst lika gott som med gluten!