
En liten bok om choklad

| Författare | |
|---|---|
| Förlag | Glimra Förlag |
| Genre | Mat och dryck |
| Format | Inbunden |
| Språk | Svenska |
| Antal sidor | 40 |
| Vikt | 125 gr |
| Utgiven | 2015-08-01 |
| SAB | Pmbaa |
| ISBN | 9789187501265 |
En liten bok om choklad introducerar på ett lättsamt sätt det viktigaste om choklad: korta texter om tillverkning, historia, smaker och provsmakning. Fokus ligger på frågor som Varför smakar det som det gör? och Varför föredrar jag vissa smaker framför andra?
I böckerna finns också plats för egna anteckningar om produkter som testats: namn, tillfälle, smakupplevelse och helhetsbetyg. Miniböckerna har formatet 120x120 mm och 40 inbundna sidor.
I böckerna finns också plats för egna anteckningar om produkter som testats: namn, tillfälle, smakupplevelse och helhetsbetyg. Miniböckerna har formatet 120x120 mm och 40 inbundna sidor.

























