
Whisky & mat

| Författare | |
|---|---|
| Förlag | Grenadine | 
| Genre | Mat och dryck | 
| Format | Inbunden | 
| Språk | Svenska | 
| Antal sidor | 158 | 
| Vikt | 871 gr | 
| Utgiven | 2009-09-16 | 
| SAB | Acaa | 
| ISBN | 9789185329878 | 
                Whisky & mat
I Whisky & mat berättar Jan Groth om sina och andras whiskyfavoriter. Boken är en förtäckt kokbok, där mat- och smakupplevelser på ett delikat sätt lindas in i anekdoter och reseskildringar. Läcker mat, lika läckert fotad av matfotografen Arne Adler fyller boken. Du får veta vilka mat- och whiskyfavoriter som kändisar och kändiskockar helst tillreder och kombinerar. 
I fantastiska miljöer kring land och hav i Skottland möter du människor som soulartisten Eric Gadd, TV4-kocken Andreas Nylén och rockstjärnan Anders Fridén från bandet In Flames. Så  skål och välkommen till bords!            
 
				























