
Whisky & mat

| Författare | |
|---|---|
| Förlag | Grenadine |
| Genre | Mat och dryck |
| Format | Inbunden |
| Språk | Svenska |
| Antal sidor | 158 |
| Vikt | 871 gr |
| Utgiven | 2009-09-16 |
| SAB | Acaa |
| ISBN | 9789185329878 |
Whisky & mat
I Whisky & mat berättar Jan Groth om sina och andras whiskyfavoriter. Boken är en förtäckt kokbok, där mat- och smakupplevelser på ett delikat sätt lindas in i anekdoter och reseskildringar. Läcker mat, lika läckert fotad av matfotografen Arne Adler fyller boken. Du får veta vilka mat- och whiskyfavoriter som kändisar och kändiskockar helst tillreder och kombinerar.
I fantastiska miljöer kring land och hav i Skottland möter du människor som soulartisten Eric Gadd, TV4-kocken Andreas Nylén och rockstjärnan Anders Fridén från bandet In Flames. Så skål och välkommen till bords!























