Liten tvåa med potential

Liten tvåa med potential
Författare
Medverkande
Förlag Printz Publishing
GenreSvenska berättare
FormatPocket
SpråkSvenska
Antal sidor307
Vikt174 gr
Utgiven2019-02-08
SABHc
ISBN 9789177710424

Ny feelgood-succé från författaren bakom Emma-serien! 150 000 sålda böcker i Sverige!

Sofia är en storstadstjej som vet vad hon vill med det mesta i livet. I alla fall är det vad hon tror. Yta och kontroll är viktigt för henne. Hon har en snygg, framgångsrik pojkvän, ett välavlönat jobb inom investment banking och har nyligen köpt en tvåa med renoveringsbehov på en fin adress i Stockholm. Om det inte vore för att lägenheten behöver renoveras, alla sena jobbkvällar, hennes omöjlige chef och skilsmässan mellan föräldrarna, skulle allt varit perfekt. 

Efter noggrann research anlitar Sofia en byggfirma som ska sköta renoveringen, men när hantverkaren som ska göra jobbet dyker upp, mer än en halvtimme försenad, verkar han allt annat än pålitlig och Arvid har till Sofias irritation bestämda åsikter om både det ena och det andra. Dessutom känns det på något märkligt vis som om han ser henne på ett sätt som ingen annan i hennes liv gör, inte ens pojkvännen Oliver. 

När Arvid börjar ifrågasätta Sofias livsval uppstår sprickor i den polerade fasad hon visar upp mot omvärlden och när Sofia i ett överilat ögonblick lovar att göra honom en tjänst får det oanade konsekvenser. 

Liten tvåa med potential är en feelgoodroman som rör sig mellan Stureplan och snötyngda dalastugor, mellan hopp och förtvivlan.

"Kärleksfull feelgood." Året Runt

"Romantisk och uppslukande läsning utlovas, men det finns också en tanke bakom då författaren trovärdigt skildrar hur det känns att drabbas av utbrändhet." Amelia