
Café Stockholm

| Serie | Caféguider |
|---|---|
| Författare | |
| Medverkande | |
| Förlag | Isaberg förlag |
| Genre | Geografi och resor |
| Format | Inbunden |
| Språk | Svenska |
| Antal sidor | 140 |
| Vikt | 0 |
| Utgiven | 2007-08-06 |
| SAB | Qm-cz Stockholm |
| ISBN | 9789176947401 |
Recept & en guide till 55 av stans bästa, mysigaste, trendigaste, och mest klassiska caféer & espressobarer.
Läs t ex om Mellqvists kaffebar och espressobaren Tintarella di Luna, eller baka något smarrigt från Tössebageriet och Citykyrkans café. Boken vänder sig till fika- & baksugna stockholmare och så klart till alla matglada besökare. Kombinationen av guide- & receptbok gör att boken är intressant för alla och dessutom finns en liten kaffeskola med, signerad Johan & Nyström. Allt presenteras på ett personligt sätt av Erik Olofsson, en välkänd profil i bageribranschen och de aptitretande bilderna är tagna av Charlotte Gawell, stockholmsfotograf som tidigare plåtat flera böcker. Alexandra Pascalidou skriver i början av boken om sin kärlek till kaffet.
Läs t ex om Mellqvists kaffebar och espressobaren Tintarella di Luna, eller baka något smarrigt från Tössebageriet och Citykyrkans café. Boken vänder sig till fika- & baksugna stockholmare och så klart till alla matglada besökare. Kombinationen av guide- & receptbok gör att boken är intressant för alla och dessutom finns en liten kaffeskola med, signerad Johan & Nyström. Allt presenteras på ett personligt sätt av Erik Olofsson, en välkänd profil i bageribranschen och de aptitretande bilderna är tagna av Charlotte Gawell, stockholmsfotograf som tidigare plåtat flera böcker. Alexandra Pascalidou skriver i början av boken om sin kärlek till kaffet.
























