Hundkärlek

Hundkärlek
Författare
Medverkande
Förlag Pocketförlaget
GenreSvenska berättare
FormatPocket
SpråkSvenska
Antal sidor313
Vikt170 gr
Utgiven2017-05-22
SABHc
ISBN 9789175792323
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
När Karin tar båten till Gotland med sin hund Sune har hon inga förväntningar på umgänge. Hon ska bara bo hos Patrik, som hon träffat som hastigast, för att Sune ska para sig med hans tik Sonja. Det är allt.

Brända av tidigare relationer har både Karin och Patrik bestämt sig för att förbli singlar. Men trots deras inställning smittar hundarnas passion av sig och motvilligt börjar de öppna sig för varandra. Förtroenden och livshemligheter utbyts i den mjuka gotlandsnatten. Bristen på tillit gör att de inte kan låta bli att testa varandra hårt medan de kämpar med den stora frågan: vågar de satsa på kärleken igen?

CHARLOTTA VON ZWEIGBERGK har jobbat som frilansjournalist i tjugo år åt bland annat Dagens Nyheter och Aftonbladet. Hundkärlek är hennes fjärde roman. Idag delar Charlotta sin tid mellan lägenheten i Gamla stan och huset på Gotland.

"Ett känsligt, bitvis väldigt roligt och realistiskt kärleksdrama /.../ Charlotta von Zweigbergk berättar om två enstöriga medelålders människor som gradvis närmar sig varandra och vågar berätta om den värsta skammen: när man blir övergiven av sina vuxna barn."
Lotta Olsson, DN