Mat & vin på tyska

Mat & vin på tyska
Författare
Medverkande
Förlag Dialogos Förlag
GenreMat och dryck
FormatKartonnage
SpråkSvenska
Antal sidor173
Vikt340 gr
Utgiven2011-10-04
SABFa(x)
ISBN 9789175042404
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Boken är en enkel och informativ introduktion till den tyska och österrikiska mat- och vinkulturen. Med hjälp av denna volym kommer man att förstå vad som står på matsedeln, vinetiketten eller i kokboken, oavsett om man har förkunskaper i det tyska språket eller inte. Boken inleds med överskådlig och lättfattlig beskrivning av Tyskland och Österrike som vinländer. Därefter följer en tysk-svensk och svensk-tysk mat- och vinordslista. Här finns även många professionella och regionala termer som normalt inte förekommer i andra ordböcker. En bok för såväl proffs som amatörer och turister.