
Mat & vin på tyska

| Författare | |
|---|---|
| Medverkande | |
| Förlag | Dialogos Förlag |
| Genre | Mat och dryck |
| Format | Kartonnage |
| Språk | Svenska |
| Antal sidor | 173 |
| Vikt | 340 gr |
| Utgiven | 2011-10-04 |
| SAB | Fa(x) |
| ISBN | 9789175042404 |
Boken är en enkel och informativ introduktion till den tyska och österrikiska mat- och vinkulturen. Med hjälp av denna volym kommer man att förstå vad som står på matsedeln, vinetiketten eller i kokboken, oavsett om man har förkunskaper i det tyska språket eller inte. Boken inleds med överskådlig och lättfattlig beskrivning av Tyskland och Österrike som vinländer. Därefter följer en tysk-svensk och svensk-tysk mat- och vinordslista. Här finns även många professionella och regionala termer som normalt inte förekommer i andra ordböcker. En bok för såväl proffs som amatörer och turister.
























