
Sushi : tradition & fusion

| Författare | |
|---|---|
| Medverkande | |
| Förlag | Damm förlag |
| Genre | Mat och dryck |
| Format | Kartonnage |
| Språk | Svenska |
| Antal sidor | 64 |
| Vikt | 382 gr |
| Utgiven | 2007-03-23 |
| SAB | Qcaal |
| ISBN | 9789171307446 |
SUSHI tradition & fusion
av Emi Kazuko
Sushi är Japans svar på västvärldens sandwich: perfekta munsbitar för varje tillfälle. Emi Kazuko ger dig recepten på både traditionell sushi och moderna cross-overvarianter. Grundläggande för hennes filosofi är att använda de allra bästa råvarorna och att ägna både utseende och smakkombinationer stor omsorg. När du med hjälp av bokens steg-för-stegbeskrivningar har lärt dig tekniken är det både lätt och roligt att göra sushi som passar lika bra i lunchlådan som på den stora festen.
av Emi Kazuko
Sushi är Japans svar på västvärldens sandwich: perfekta munsbitar för varje tillfälle. Emi Kazuko ger dig recepten på både traditionell sushi och moderna cross-overvarianter. Grundläggande för hennes filosofi är att använda de allra bästa råvarorna och att ägna både utseende och smakkombinationer stor omsorg. När du med hjälp av bokens steg-för-stegbeskrivningar har lärt dig tekniken är det både lätt och roligt att göra sushi som passar lika bra i lunchlådan som på den stora festen.

























