Kött : nöt, lamm, fläsk, fågel, vilt

Kött : nöt, lamm, fläsk, fågel, vilt
Författare
Medverkande
Förlag Damm Förlag AB
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor144
Vikt612 gr
Utgiven2006-08-04
SABQca
ISBN 9789171304605
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
KÖTT - nöt, lamm, fläsk, fågel och vilt
av Joanna Farrow


Trött på panerade fläskkotletter och kalops? I KÖTT får du 80 nya, läckra recept från hela världen som passar för både vardag och fest. Lyxa till det och bjud vännerna på oxfilé teriyaki, förgyll en vanlig vardag med malaysisk curry med biff och aubergine, bjud släkten på söndagsmiddag och imponera med lammstek på medelhavsvis.
Bokens inledning ger svar på frågor som: Hur steker man så att köttet blir saftigt, och inte grått och segt? Vilka styckningsdelar används till vad? Hur trancherar man? Utförliga beskrivningar och steg för steg-bilder gör det ännu lättare att få ett superbt resultat.