Projektet

Projektet
Författare
Medverkande
Förlag Piratförlaget
GenreSvenska berättare
FormatPocket
SpråkSvenska
Antal sidor433
Vikt250 gr
Utgiven2018-04-17
SABHc
ISBN 9789164205520
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

En förändrad politisk karta, där makten finns hos den som har kontroll över informationen en intressant och skrämmande ny värld Göteborgs-Posten

 Är det verkligen möjligt att ta över ett politiskt parti och föra det till regeringsmakten? Vad krävs för att klara det? Och vem är så skicklig att ingen anar vad som egentligen hände?

En man som växer upp i en svensk småstad på 60-talet visar sig ha precis det som krävs för att slingra sig hela vägen till den absoluta toppen. På bara några år tar han sig till Rosenbads sammanträdesrum, till partitopparnas hemliga överläggningar och spelet i och bakom tv-intervjuerna. Men även till världens mäktigaste politiska centrum Washington!

I denna underhållande, skrämmande och framför allt avslöjande roman tar Britt-Marie Mattsson läsarna med på en till synes osannolik resa in i maktens innersta rum.

Men är den så osannolik? Britt-Marie Mattsson har över fyrtio års erfarenhet som journalist med inriktning på internationell och svensk politik. Hon har för Göteborgs-Postens räkning bevakat elva amerikanska presidentval sedan 1976 och har tilldelats såväl Stora Journalistpriset som Publicistklubbens Stora Pris och Konungens Medalj i 8:e storleken.

Är man inte misstänksam mot politiker blir man det definitivt under läsningen av prisbelönta Britt-Marie Mattsons nya bok ... Författarens bakgrund som journalist och utrikesreporter samt hennes kunskaper om svensk och amerikansk politik gör hennes bok trovärdig ... Inför valet är Mattsons roman en passande men obehaglig läsning. Karin Flygare, BTJ