
Sill, ägg och nubbe

| Författare | |
|---|---|
| Medverkande | |
| Förlag | Bokförlaget Semic |
| Genre | Mat och dryck |
| Format | Inbunden |
| Språk | Svenska |
| Antal sidor | 92 |
| Vikt | 354 gr |
| Utgiven | 2005-03-15 |
| SAB | Qcaa |
| ISBN | 9789155232849 |
Både till jul, påsk och midsommar är sill och ägg något av det allra viktigaste på bordet. I denna fräscha och moderna bok om sill och ägg bjuds både på traditionella och nya spännande sill- och äggrätter. Vad sägs om iransk våromelett, gratinerade strömmingsrullar eller skånsk äggakaka..? Förutom matrecept finns här olika sätt att göra hemkryddat brännvin. Och dessutom snapsvisorna - som hör till alla svenska sillkalas! Cirka 80 recept.
Eja Nilsson är journalist och författare, och de läckra bilderna är tagna av matfotografen Holger Edström.
























