Naturens läckerheter

Naturens läckerheter
Författare
Medverkande
Förlag Prisma
GenreMat och dryck
FormatKartonnage
SpråkSvenska
Antal sidor192
Vikt710 gr
Utgiven2004-03-31
SABQcaa
ISBN 9789151842707
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Nu i kartonnage! Lust till god mat, experiment och nya smakupplevelser, men också till naturen är utgångspunkten för denna bok. Vi får lära oss känna igen och anrätta vilda kryddväxter, ogräs, bär och svamp. Vi får veta hur de använts förr och hur vi bäst kan anrätta dem idag - boken innehåller mängder av härliga recept på sallader, soppor, risotto, pajer, svamprätter, sylter, kompotter, tårtor, örtteer, drinkar, vin, kryddat brännvin, likör, vinäger, färskostar och bröd - allt med ingredienser som du själv kan hitta i naturen! Och givetvis får vi tips om hur vi kan torka, frysa och konservera alla vårens, sommarens och höstens läckerheter. Fotograf är Anders Pedersen.