Grönt och gott
Författare | |
---|---|
Förlag | Bokförlaget Robert Larson AB |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 211 |
Vikt | 0 |
Utgiven | 1998-09-01 |
ISBN | 9789151403182 |
I USA talas det mycket om funktionell föda (functional food), dvs. mat som tillför nyttiga näringsämnen, samtidigt som den har klart hälsofrämjande effekter på organismen. Detta anses vara framtidens mat.
I Sverige har vi Lilly Johansson. Ingen kosthållning kan vara mer funktionell, i den angivna meningen, än hennes glutenfria, basiska vegankost, där det varken ingår kött, fisk, ägg, socker, koksalt, mjölkprodukter eller vitt mjöl.
I 40 år har hon hjälpt tusentals människor – inte minst reumatiker, allergiker, astmatiker och diabetiker – till bättre hälsa och livskvalitet tack vare sin effektiva kostterapi, den gröna medicinen.
Lilly Johansson är en pionjär och levande legend inom alternativmedicinens område.
Framtidens mat finns redan nu – i den här boken
I Sverige har vi Lilly Johansson. Ingen kosthållning kan vara mer funktionell, i den angivna meningen, än hennes glutenfria, basiska vegankost, där det varken ingår kött, fisk, ägg, socker, koksalt, mjölkprodukter eller vitt mjöl.
I 40 år har hon hjälpt tusentals människor – inte minst reumatiker, allergiker, astmatiker och diabetiker – till bättre hälsa och livskvalitet tack vare sin effektiva kostterapi, den gröna medicinen.
Lilly Johansson är en pionjär och levande legend inom alternativmedicinens område.
Framtidens mat finns redan nu – i den här boken