Wok! Snabbt, hett och lätt

Wok! Snabbt, hett och lätt
Författare
Medverkande
Förlag Bokförlaget Forum
GenreMat och dryck
FormatKartonnage
SpråkSvenska
Antal sidor192
Vikt1145 gr
Utgiven1999-10-06
SABQcaat
ISBN 9789137115412
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

Det i Fjärran Östern vanligaste sättet att laga mat – att snabbfräsa i wok – har även hos oss blivit mycket populärt. Här är boken – full med färgbilder – för dig som nu vill utöka din repertoar av läckra rätter. Sätt woken på spisen och börja förberedelserna.   Vad sägs om sesamrullade kycklingbullar, frasiga vårrullar eller snabbstekta tigerräkor till förrätt? Marinerad stekt lax eller myntasmakande lamm till huvudrätt? Kokoskryddad svamp, knapriga nudlar eller rött stekt ris som tillbehör? Och som avslutning stekt mango och kokos?   Shirley Gill har arbetat på bokförlag och inom tidningsvärlden. Hon har också skrivit flera kokböcker. Liz Trigg har arbetat inom catering i både England och Schweiz och frilansar numera som matskribent.