
Vildmarksmat : en handbok för hungriga vandrare

| Författare | |
|---|---|
| Medverkande | |
| Förlag | B Wahlströms |
| Genre | Mat och dryck |
| Format | Danskt band |
| Språk | Svenska |
| Antal sidor | 144 |
| Vikt | 392 gr |
| Utgiven | 2006-03-08 |
| SAB | Qcaa |
| ISBN | 9789132331954 |
Att laga mat under vandringen kan vara ett rent nöje och ett tillfälle att njuta av god mat i vackra omgivningar. Syftet med den här boken är att uppmuntra dig att våga ta ut svängarna när du lagar mat ute i naturen. Man måste inte vara hänvisad till bönor på burk eller bara äta frystorkad mat.
Boken innehåller också:
· Tips på hur man gör upp eld och håller maten färsk på bästa sätt.
· Information om de bästa lättviktsköken och redskapen.
· Fakta om örter, frukt och nötter, till exempel vilka som ger mest näring, och varför ingefära är värd sin vikt flera gånger om.
· 80 specialkomponerade recept.
Boken innehåller också:
· Tips på hur man gör upp eld och håller maten färsk på bästa sätt.
· Information om de bästa lättviktsköken och redskapen.
· Fakta om örter, frukt och nötter, till exempel vilka som ger mest näring, och varför ingefära är värd sin vikt flera gånger om.
· 80 specialkomponerade recept.























