
Oemotståndliga cheesecakes

| Författare | |
|---|---|
| Medverkande | |
| Förlag | B Wahlströms |
| Genre | Mat och dryck |
| Format | Kartonnage |
| Språk | Svenska |
| Antal sidor | 64 |
| Vikt | 336 gr |
| Utgiven | 2004-09-01 |
| SAB | Qcaa |
| ISBN | 9789132330735 |
Nu är den här, boken för alla cheesecakefantaster. Maxine Clarks cheesecakes är lätta att göra och kommer snabbt att bli återkommande favoriter på ditt bord.
Prova till exempel ugnsgräddad tiramisù-cheesecake eller den oemotståndliga marmorerade chokladcheesecaken. Vi får också recept på kylda cheesecakes, till exempel cheesecake med hallon och choklad, banan- och karamellcheesecake, chokladtryffelcheesecake med mandelbiskvier, lychee- och kokoscheesecake och jordgubbscheesecake med vita marshmallows.
Toppa gärna med en matchande sås som kronan på bakverket. I slutet av boken ges recept på bland annat varm chokladkolasås, mascarponekräm, jordgubbssås och citronkräm.
Kan du motstå frestelsen?
Maxine Clark är matskribent och har undervisat på kända kockskolor i London, Toscana och på Sicilien. Hennes recept publiceras regelbundet i tidskrifter och tidningar, som BBC Good Food och Food and Travel.
Prova till exempel ugnsgräddad tiramisù-cheesecake eller den oemotståndliga marmorerade chokladcheesecaken. Vi får också recept på kylda cheesecakes, till exempel cheesecake med hallon och choklad, banan- och karamellcheesecake, chokladtryffelcheesecake med mandelbiskvier, lychee- och kokoscheesecake och jordgubbscheesecake med vita marshmallows.
Toppa gärna med en matchande sås som kronan på bakverket. I slutet av boken ges recept på bland annat varm chokladkolasås, mascarponekräm, jordgubbssås och citronkräm.
Kan du motstå frestelsen?
Maxine Clark är matskribent och har undervisat på kända kockskolor i London, Toscana och på Sicilien. Hennes recept publiceras regelbundet i tidskrifter och tidningar, som BBC Good Food och Food and Travel.
























