
Smilla lagar glutenfritt : favoritrecept och smarta tips

| Författare | |
|---|---|
| Medverkande | |
| Förlag | Rabén & Sjögren |
| Genre | Facklitteratur barn och ungdom |
| Format | Inbunden |
| Språk | Svenska |
| Antal sidor | 84 |
| Vikt | 329 gr |
| Utgiven | 2015-06-01 |
| SAB | Qcabb |
| ISBN | 9789129694208 |
Smilla är tillbaka med uppföljaren till <em>Smilla bakar glutenfritt</em>! Den här gången är det matlagning som står på schemat - för tänk vad många maträtter som på ett eller annat sätt innehåller gluten.
Boken är uppdelad i avsnitten brunch, middagar, party, picknick och efterrätter, och recepten som presenteras är alltifrån våfflor, fish´n chips och hemgjord tortellini till grym granola och daimtårta. Dessutom delar Smilla här med sig av fler smarta tips och peppande texter - allt för att underlätta i glutendjungeln.























