Såser

Såser
Författare
Medverkande
Förlag Natur & Kultur Allmänlitteratur
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor176
Vikt824 gr
Utgiven2022-09-23
SABQcaa
ISBN 9789127179714

Såsen är den viktigaste komponenten för att skapa balans och harmoni i en maträtt – att laga bra såser är den smarta vägen till framgång i köket för både hemmakockar och proffs. Tommy Myllymäki visar hur du hittar rätt smak, doft, konsistens och textur på såsen för att perfekt möta upp övriga råvaror i en maträtt.

I denna&nbsp; nyutg&aring;va av succ&eacute;n<em> S&aring;ser</em>, som det senaste decenniet blivit ett sj&auml;lvklart standardverk, hittar du f&ouml;rutom den f&ouml;rsta utg&aring;vans alla klassiker &ndash; fr&aring;n vit - och r&ouml;dvinss&aring;s, portvinss&aring;s och bearnaises&aring;s till kalla s&aring;ser, vin&auml;gretter, salsor och efterr&auml;ttss&aring;ser &ndash; och &auml;ven ett 30-tal helt nya s&aring;srecept.