Ägg : recept & teknik

Ägg : recept & teknik
Författare
Medverkande
Förlag Natur & Kultur Allmänlitteratur
GenreMat och dryck
FormatFlexband
SpråkSvenska
Antal sidor192
Vikt620 gr
Utgiven2018-03-28
SABQcaa
ISBN 9789127155275
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

Nu som mjukbandsutgåva!

Ägg spelar en betydande roll i många av de godaste rätterna som fnns – till exempel egg noodles, shakshuka, huevos rancheros, Pelle Janzon, solöga, tortilla och Scotch egg. Rätter som dessa gör att du kan äta ägg till varje måltid.

Med hjälp av boken lär du dig rätt teknik för att lyckas med allt från perfekt kokt ägg med krämig gula och pocherat ägg, till 63-gradigt ägg och japansk omelett.

<strong>Tove Nilsson</strong> &auml;r kock och matskribent. Hon anlitas regelbundet av Sveriges ledande mattidningar, medverkari TV4:s Nyhetsmorgon och h&ouml;rs &aring;terkommande i radio. 3 350 &auml;gg gick &aring;t n&auml;r Tove lagade sig igenom r&auml;tterna i boken.