Bonniers trafikskola 2007

Bonniers trafikskola 2007
Förlag K.E. Media
GenreTeknik
SpråkSvenska
Vikt0
Utgiven2007-04-13
SABPradc
ISBN 177703
Årets upplaga av Bonniers Trafikskola har blivit ännu vassare och är det absolut bästa hjälpmedlet på marknaden för dig som går i körkortstankar.

Programmet består av mer än 680 teorifrågor, simulerade trafiksituationer som utspelar sig i interaktiva 3D-miljöer och ett helt nytt teoriprov i enlighet med den nya kursplanen för B-körkort i Sverige. Bonniers Trafikskola 2007 innehåller dessutom uppdaterad statistik, nya vägmärken och den senaste informationen från Vägverket, STR och Länsstyrelsen; viktig information som du behöver för att klara av körkortsteorin.

Utbildningen i Bonniers Trafikskola är uppbyggd av teori, övningar, kontrollfrågor och autentiska teoriprov som hjälper dig en bra bit på vägen till ditt nya körkort. Bonniers Trafikskola blir aldrig inaktuellt eftersom du kan uppdatera programmet via Internet. Och eftersom all teori berättas och visualiseras på ett pedagogiskt sätt behöver du knappt ens använda dig utav dina teoriböcker. Genom att interagera i simulerade trafiksituationer i Bonniers Trafikskola 2007 får du chansen att uppleva hur det är att köra på Sveriges vägar både i och utanför bilen. Du får svara på frågor och göra praktiska övningar medan du kör runt i den virtuella världen och lär dig allt om hur du blir en bra bilförare. Allt du behöver för att klara teoriprovet! Innehåller: - Över 680 teorifrågor som förändras enligt trafikskolornas eget upplägg. - Utbildningen är uppbyggd av teori, övningar, kontrollfrågor och autentiska teoriprov. - Simulerade trafiksituationer som utspelar sig i avancerade interaktiva 3D-miljöer. - All teori berättas och visualiseras på ett pedagogiskt sätt, så du slipper teoriböcker! - Bonniers Trafikskola blir aldrig inaktuell eftersom den kan uppdateras över Internet. - Kompatibelt med Windows Vista