Humorgruppen IJustWantToBeCool. Foto: IJWTBC

IJustWantToBeCool skriver bokserie – första delen släpps 2022

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Första boken i serien Skurkarnas skurk av humorgruppen IJustWantToBeCool släpps på Rabén & Sjögren sommaren 2022.

Sveriges största humorgrupp på Youtube är IJustWantToBeCool, med över 1,6 miljoner följare på sina två Youtubekanaler. Sommaren 2022 släpper de första delen i den nya bokserien Skurkarnas skurk på Rabén & Sjögren, och därefter kommer flera böcker att ges ut i snabb takt.

– Vi tycker att detta ska bli riktigt roligt och är glada för att Rabén & Sjögren trodde på vår bokidé och möjliggör att vi för första gången kan sätta humor som en fysisk produkt i händerna på våra kommande läsare, säger IJustWantToBeCool i ett pressmeddelande.

– IJustWantToBeCool är sen flera år Sveriges största och mest älskade humorgrupp med enormt många och trogna fans. Det känns väldigt kul att tillsammans med gruppen kunna erbjuda både gamla och nya fans en helt ny, banbrytande och underhållande värld, säger Cecilia Knutsson, publicistisk chef på Rabén & Sjögren, i pressmeddelandet.

Bokserien kommer att vara illustrerad och släpps både som tryckt bok, e-bok och som ljudbok.

IJustWantToBeCool har tidigare släppt flera ljudboksserier på Storytel, däribland tolkningar av klassiker och serierna Rymdens parkeringsvakter och Sommarjobbarna. Den kommande bokserien blir humorgruppens debut i tryckt format.

Gruppen består av bröderna Victor och Emil Beer och deras kusin Joel Adolphson. 

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL