ANNONS

Audie Awards med vinnare i 25 kategorier

Det fanns de som tyckte att både Storytel Awards (5 kategorier med 25 i varje) och Adlibrispriset (9 kategorier med 10 i varje) hade alltför många finalister. Men häromdagen presenterades vinnarna i den 26:e upplagan av amerikanska ljudbokspriset Audie Awards. De har 25 kategorier och hade fått in 1500 nominerade ljudböcker.
Två titlar fick två priser vardera: NK Jemisin’s The City We Became vann pris för både bästa kvinnliga inläsare (Robin Miles) och bästa fantasy medan The Autobiography of Malcolm X: As Told to Alex Haley vann bästa autobiography/memoar och bästa manliga inläsare (Laurence Fishburne).
Priset för Audiobook of the Year gick till Piranesi av Susanna Clarke, inläst av Chiwetel Ejiofor. (Publishing Perspectives)

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL