ANNONS

Nextory lanserar sin app i Nederländerna med 200 000 titlar

Nederländerna är nästa destination för Nextory på dess internationella resa. Idag lanseras den nederländska appen. Pressbild.

Nextorys app finns nu tillgänglig i Nederländerna, vilket är den sjunde marknaden för boktjänsten. Redan från start erbjuds över 200 000 nederländska och engelska ljud- och e-böcker.

– Vi är otroligt glada och stolta över att vi nu är live i Nederländerna. Lanseringen har gått strålande och många nederländska läsare har redan startat abonnemang. Vi är övertygade om att vår stora passion för böcker kommer smitta av sig till Nederländerna och vi ser mycket fram emot att öka läsandet och berika holländarnas liv med fantastiska historier, säger Shadi Bitar, vd och grundare på Nextory, i ett pressmeddelande.

Nextory skriver även att de fått ett varmt mottagande av alla nederländska förlag och redan från start har boktjänsten majoriteten av de böcker som finns digitaliserade i Nederländerna. Katalogen innehåller allt från de hetaste boknyheterna till älskade klassiker och populära barnböcker.

Nextory tog nyligen in nytt kapital för att finansiera den fortsatta expansionen utanför Sverige.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL