ANNONS

Scribd erbjuder hela världen gratis eböcker och ljudböcker i 30 dagar

Ljud- och ebokstjänsten Scribd, konkurrenter till Storytel, Bookbeat och Nextory även i Europa, erbjuder gratis tillgång till eböcker och ljudböcker i 30 dagar den kommande månaden. Men det gör de väl alla i olika kampanjer hela tiden?
Jo. Men Scribds VD och grundare Trip Adler presenterar erbjudandet i ett blogginlägg och poängterar att du inte förbinder dig till något. Du behöver inte ens registrera ditt kreditkort (så att du glömmer avsluta provperioden). Kanske det sänker datamängderna i näten?
”Vårt mål är helt enkelt att säkerställa att alla har tillgång till sina favoritböcker, författare och kvalitetsinnehåll medan vi vänjer oss vid det nya normala de kommande veckorna”, skriver Trip Adler.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se