ANNONS

Johan Svedjedal lämnar Natur & Kulturs styrelse

Styrelseledamoten Johan Svedjedal lämnar sin plats i styrelsen för stiftelsen Natur & Kultur med omedelbar verkan. I ett mejl till SvB skriver Svedjedal att han ”inte längre tror på den nuvarande ledningens förmåga att bedriva kärnverksamheten enligt stadgarna och donators intentioner”. Johan Svedjedal är författare och professor i litteraturvetenskap och har enligt SvB suttit i NoK:s styrelse sedan 1999. För en vecka sedan meddelade Polaris att de rekryterat förläggaren Stephen Farran-Lee från Natur & Kultur som i höstas tvingades till nedskärningar.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL