
Heddis Hemligheter : tips och läckra rätter för vardag och fest

| Författare | |
|---|---|
| Medverkande | |
| Förlag | Baskerville förlag |
| Genre | Mat och dryck |
| Format | Inbunden |
| Språk | Svenska |
| Antal sidor | 147 |
| Vikt | 1200 gr |
| Utgiven | 2007-03-25 |
| SAB | Qcaa |
| ISBN | 9789197392532 |
<Heddi Böckman gav ut sin första kokbok> <Heddis Härligheter 2002. Böckerna innehåller> <förutom enkla, bra recept också anteckningar> <om bakgrunden, Heddis barndom i Finland> <med ryska släktingar, mat som avnjutits på> <resor främst i Frankrike, Italien och Japan eller> <hos goda vänner och konstnärskollegor.> <Exempel:> <Vorschmack, Lerpottasill, Gunni Svanbergs (gift <med Max Walter) surrealistiska festforeller,> <eller berättelsen om Harou Sezaki, en japansk> <konstnär och skicklig matlagare, som kom att> <sluta sitt liv i Kivik där bl.a. konstnärskollegan> <Bo Hultén har bevarat några av hans recept.>


























