Återhämtning

Återhämtning
Författare
Medverkande
Förlag HarperCollins Nordic
GenreHälsa, skönhet och sex
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor142
Vikt500 gr
Utgiven2018-04-30
ISBN 9789150932546

Reflektion, andning och övningarför alla som vill sakta ner

Vi lever i en tid när vi har allt svårare att ta det lugnt och bara vara. Att hittavägar till återhämtning är viktigare än någonsin. Inom yogafilosofin finnsbåde förhållningssätt och redskap för den som söker avkoppling, och desenaste åren har den lugnare och djupare yogaformen restorative yoga vuxitsig allt starkare världen över.

Den terapeutiska och meditativa metoden är ett utmärkt sätt att lära sig attklara vardagsstress och koppla av på djupet. Fokus ligger på återhämtningoch övningarna består av stillhet och vila och passar alla, nybörjare så välsom mer erfarna yogautövare. Det enda som behövs är en mjuk kudde,yogablock och en matta.

Boken är skriven av den svenska, internationellt kända yogainstruktörenoch författaren Ulrica Norberg. Med sin akademiska bakgrund har hon enunik blick för både den vetenskapliga och spirituella aspekten bakom yoga.Övningarna placeras i ett större perspektiv för att bättre förstå dess betydelseför vår individuella hälsa.

Boken är genomgående illustrerad med vackra färgbilder, lika inspirerandesom användbara.

Sagt om författaren:

Fantastiska och på riktigt coola yoginoch yogaläraren Ulrica Norberg.

Den som sett Ulrica föreläsa eller gått någon av hennes kurser kännerigen mängden av vetenskapliga rön, snabba associationskedjor ochspännande fakta som hon kan få in i ett och samma andetag.

***

ULRICA NORBERG har mer än tjugo års erfarenhet som yogainstruktör och håller populära kurser i yoga och meditation, både i Sverige, Europa och USA. Hon är även författare till bästsäljande Poweryoga och Yoga en kvart om dagen blandandra böcker. Efter att ha rest och bott utomlands i många år är hon numera bosatt i Stockholm.