
Festmat : Snacks, dipsåser och tilltugg för särskilda tillfällen

| Författare | |
|---|---|
| Medverkande | |
| Förlag | Läsförlaget |
| Genre | Mat och dryck |
| Format | Spiralbunden |
| Språk | Svenska |
| Antal sidor | 96 |
| Vikt | 470 gr |
| Utgiven | 2006-01-27 |
| SAB | Qcaa |
| ISBN | 9781405444835 |
FESTMAT SNACKS, DIPSÅSER OCH TILLTUGG FÖR SÄRSKILDA TILLFÄLLEN I den här boken hittar du över 40 frestande recept på diper, snacks och läckra små munsbitar. Formatet är behändligt att använda i köket och tydliga steg-för-steg-bilder visar precis hur man gör för att smidigt åstadkomma en överdådlig buffé med plockmat. Vare sig man bjudit några få gäster eller ska hålla i en stor högtid är Festmat en bra vägledning till perfekt föräring.

























