Förverkliga din bokdröm

Förverkliga din bokdröm
Författare
Förlag KS förlag
GenreEkonomi
FormatDanskt band
SpråkSvenska
Antal sidor240
Vikt300 gr
Utgiven2012-09-27
ISBN 9789198031515
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Förverkliga din bokdröm - en handbok för dig som vill ge ut på eget förlag.

Drömmer du om att hålla din egen bok i handen? Nu är det dags att göra verklighet av drömmen. Att ge ut en bok är lättare än det låter. Och roligare.

<em>Förverkliga din bokdröm </em>blandar inspirerande berättelser med handfasta råd om allt från kärnläsare till releasefest. Begrepp som ISBN, pliktexemplar och inlaga förklaras på ett enkelt och överskådligt sätt. Boken ger också exempel på upplagor och berättar vad som är skillnaden på a-pris och f-pris.Författarna Joanna Björkqvist och Kristina Svensson delar med stor entusiasm med sig av sina och 25 kollegors erfarenheter av att ge ut böcker. Allt för att också du ska kunna gå från en spirande tanke till färdig bok. Utan att göra deras misstag längs vägen.

Joanna Björkqvist är journalist och debuterade 2011 med romanen <em>Nära dig </em>. Hon har ett förflutet som nyhetsreporter på Sveriges Television och har arbetat som lärare i svenska, engelska och bild i grundskolans senare del i över ett decennium.
Kristina Svensson är vetenskapskommunikatör och debuterade 2010 med reseberättelsen <em>Jakten på den perfekta puben</em>. Hon har bott i Wales i två omgångar och ansvarat för arbetsgivarvarumärke på AstraZeneca i fem år.