Kloka ord om kvinnor

Kloka ord om kvinnor
Serie Kloka ord insamlade av Dag Öhrlund
Författare
Medverkande
Förlag Joelsgården förlag
GenreCitatsamlingar och aforismer
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor114
Vikt0
Utgiven2019-11-04
SABBbh
ISBN 9789189009073
Kvinnor är bäst. Kvinnor äger. Med den ena handen arbetar de sig förbi förvånade gubbar står still och gapar. Med den andra sköter de hem, familj, relationer och allt annat som hör livet till. Dessutom har de fingertoppskänsla och vet hur man undviker katastrofer. Kvinnor är bäst. Den här lilla boken innehåller tänkvärda citat som visar just det. Trevlig läsning!

Dag Öhrlund är journalist, författare, föredragshållare, debattör och prisbelönt fotograf. Han har rest och arbetat i 30 länder, bland annat som utrikeskorrespondent i Hollywood under två år och hans dokumentärreportage och bilder har publicerats i mer än 150 magasin i 20 länder.
Som författare har Dag skrivit, fotograferat och medverkat i 67 böcker – alltifrån kokböcker och reseskildringar till lättlästa böcker för människor med funktionsnedsättningar, dokumentärböcker och kriminalromaner. Han är en av Sveriges mest kända och lyssnade deckarförfattare.
Under sitt äventyrliga liv har Dag blivit beskjuten i Brasilien, gripen av svensk polis, överlevt en IRA-bomb, varit förlamad, suttit i rullstol och varit nära döden flera gånger, något som gett honom nya perspektiv på livet och skrivandet.
Dag, pappa till två flickor, bor omväxlande i Stockholm och sydvästra Florida. Läs mer på www.ohrlund.se och följ Dag Öhrlund Författare på Facebook.