Nytt bröd : baka gott utan gluten

Nytt bröd : baka gott utan gluten
Författare
Medverkande
Förlag Massolit Förlag
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor143
Vikt698 gr
Utgiven2014-12-10
SABQcae
ISBN 9789187785993
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Baka glutenfritt bröd som är både saftigt, smakrikt och hållbart! Här presenteras en mängd recept som alla är baserade på rena råvaror utan mjölmixer. Bovete, majsmjöl och nyponskalsmjöl är bara några av många alternativ till våra traditionella sädesslag vete, råg och korn. Därmed öppnar sig oanade möjligheter både för glutenintoleranta som har tröttnat på trist och smuligt köpebröd och för nyfikna hemmabagare som vill prova någonting nytt. Bröden bakas med kall degvätska, små mängder jäst och långa viltider för extra god smak, precis som i hantverksbageriet!