Villkorslöst älskad

Villkorslöst älskad
Författare
Medverkande
Förlag Libris förlag
GenreReligion
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor63
Vikt270 gr
Utgiven2012-05-01
SABC
ISBN 9789173871976
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Livets mening och Guds kärlek är inget du och jag måste sträva efter att utveckla eller prestera. Vi är redan oändligt älskade. Det är vår djupaste grund.

Olle Carlsson har under flera år varit med och firat en enkel mässa i en av kyrkorna i Storstockholm. Den har blivit en mötesplats för människor som likt honom själv längtar efter att få fördjupa sitt andliga sökande och leva ett upprättat liv trots sina tillkortakommanden, och den samlar varje vecka 1500 personer.

I Villkorslöst älskad berättar Olle Carlsson om egna och andras erfarenheter av mötet med den villkorslösa kärleken. Han skriver den spännande resan fram till att ta sitt liv på allvar och om att söka efter mening, tillit och helhet.

Olle Carlsson är kyrkoherde i Katarina församling i Stockholm, författare och föreläsare. De flesta texterna i den här boken är tidigare publicerade i hans bok Kristendom för ateister. På Bonniers förlag har han också gett ut den självbiografiska boken Mitt himla liv.

"Det här är den bok jag själv skulle ge bort till någon som är nyfiken på kristen tro... en tröstande, vacker, hoppfull bok, som är fint illustrerad av fotografen Tore Hagman. En ge-bort-bok, men också en behålla-själv-bok!"
Inger Alestig i Dagen

"... en underbar hoppfylld bok, skriven med varm ton och ackompanjerad av mycket fina bilder"
Ikon1931