fbpx

PA & Co : mer än en kokbok

PA & Co : mer än en kokbok
Författare
Medverkande
Förlag PA & CO
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor327
Vikt2215 gr
Utgiven2006-11-01
SABQcaa
ISBN 9789163189692
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Nu kommer äntligen den sedan länge hett efterlängtade stora kokboken från den lilla kvarterskrogen med det stora ryktet, PA&Co på Riddargatan i Stockholm, stjärnornas stamkrog framför alla andra.

Så väldig har legenden om PA&Co växt sig att många har missat den viktigaste förklaringen till att ²PA:s² har kunnat hålla sig kvar på toppen i över 20 års tid - den genialiska och likaledes stilbildande menyn, givetvis. I PA&Co - Mer än en kokbok bjuds alla matälskare och livsnjutare på över 90 oemotståndliga recept, såväl klassiker som nyheter, samtliga fotograferade av den internationellt framstående modestillebenfotografen Pelle Bergström. Recepten spänner det enklaste till det synnerligen avancerade och kommer att tilltala alla matälskare, från fullblodsproffs till rena amatörer. PA&Co - Mer än en kokbok innehåller dessutom på mycket mer än så. Här berättas äntligen den sanna historien om PA&Co, bortom myter och legender, i en högst personlig, nog så burlesk berättelse av kortromanformat, författad av Claes Britton. Även författarna Stig Larsson och Klas Östergren med egna, personliga texter, liksom den brittisk-kanadensiske redaktören och livsstilsgurun Tyler Brulé (grundare av magasinet Wallpaper) och artisten Mauro Scocco.

I boken ingår också en omfattande, unik fotografisk svit med porträtt på personal och kända och mindre kända stamgäster, fotograferat av den världsberömde svenske modefotografen Mikael Jansson. Även den likaledes världsberömde, sedan decennier New York-baserade svenske modeillustratören och konstnären Mats Gustafson bidrar med ett exklusivt verk.

Vi behöver väl knappast tillägga att samtliga medverkande själva är gamla PA-stamgäster? PA&Co - Mer än en kokbok är en bok som ingen med intresse för mat, dryck, Stockholms nattliga nutidshistoria och/eller allt annat gott har råd att missa!
Stäng meny