Bibel för barn, bok och e-bok med uppläsning

Bibel för barn, bok och e-bok med uppläsning
Serie Barnbiblar
Författare
Medverkande
Förlag Verbum AB
GenreFacklitteratur barn och ungdom
FormatInbunden
SpråkSvenska
Vikt0
Utgiven2016-03-21
SABuCb
ISBN 9789152636183
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

Lagom till 20-årsfirandet läste Mark Levengood och Henrik Johnsson in hela Bibel för barn. Nu kan du köpa den klassiska bibeln med ett tillägg: möjligheten att ladda hem en e-bok där du bläddrar uppslag för uppslag på dator eller läsplatta - samtidigt som du får berättelsen läst högt för dig.

Verbums Bibel för barn har delats ut i fler än en halv miljon exemplar under tjugofem år till fyraåringar, femåringar och sexåringar i församlingar runtom i Sverige. Bibel för barn har dessutom spridits i svensktalande Finland, på norskt bokmål, nynorsk, danska, finska, isländska, enaresamiska, nordsamiska, i Tyskland och på Grönland. Karin Karlberg, Inga Wernolf och Lisa Östh återberättar bibeltexterna, och Ulf Löfgren har illustrerat dem.

Klassikern Bibel för barn innehåller 65 berättelser ur Gamla testamentet och 85 ur Nya testamentet och några avsnitt med psaltarpsalmer, delar ur Bergspredikan, liknelser och Paulus och Johannes brev.

Lyssna och bläddra tillsammans i barngruppen - eller dela ut bibeln som dopgåva eller som välkomstpresent till nyinflyttade familjer.