
Potatis från gratäng till empanaditas

| Författare | |
|---|---|
| Medverkande | |
| Förlag | Bokförlaget Forum |
| Genre | Mat och dryck |
| Format | Inbunden |
| Språk | Svenska |
| Antal sidor | 144 |
| Vikt | 762 gr |
| Utgiven | 2000-08-30 |
| SAB | Qcaad |
| ISBN | 9789137115443 |
Lyxigt och läckert, exotiskt och klassiskt. Här presenteras de godaste potatisrätterna från hela världen ¿ Thailand, Indien, Marocko, Iran, Mexiko, Australien, Italien¿ Potatis på nytt sätt. 56 spännande potatisrecept samlade i en bok.Det är soppor, sallader och smårätter, rätter med fisk och skaldjur, fågel eller kött, ett-i-allt-rätter, tillbehör, paj och pasta, bakat och sött. Nya potatissorter, kryddblandningar och tillredningssätt får oss att återupptäcka den fina råvara som potatisen är. Annie Nichols är välkänd matstylist och kokboksförfattare i England. Hon har tidigare arbetat som kock på olika restauranger världen över. Peter Myers är en av Englands mest framstående matfotografer.






















