fbpx

Astrids äventyr : innan hon blev Astrid Lindgren

Astrids äventyr : innan hon blev Astrid Lindgren
Serie Astrid Lindgren 100 år
Författare
Medverkande
Förlag Rabén & Sjögren
GenreLitteraturvetenskap
FormatKartonnage
SpråkSvenska
Antal sidor93
Vikt488 gr
Utgiven2007-04-03
SABGcz Lindgren, Astrid
ISBN 9789129666526
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

Christina Björk och Eva Eriksson har skapat ett fantastiskt och unikt porträtt av Astrid Lindgren som barn. Det har blivit en bok fylld av inspirerande upptäckarglädje och aha-upplevelser för hela familjen. Välkommen att stiga in i Astrids barndomsvärld!

Följ med till det lilla röda huset på Näs i utkanten av Vimmerby stad där Astrid föddes. Tänk att få se henne leka ”inte stöta golv” och alla andra roliga lekar tillsammans med de tre syskonen. Tänk att få vara med när hon blir bästa vän med Madicken på riktigt och när hon börjar skolan. Och att få veta hur det gick till när Astrid upplever sagans förunderliga makt för allra första gången. Möt alla människorna, djuren och de roliga ställena som Astrid berättar om i sina böcker.

Allt detta och mycket annat finns att läsa i Christina Björks personliga skildring av Astrids barndom, vilken hon byggt på det researcharbete hon bedrivit i Astrids fotspår. Hela härligheten har Eva Eriksson illustrerat på ett intagande sätt i mängder av vackra bilder.

Stäng meny