Koko och Bosse törs inte

Koko och Bosse törs inte
Serie Koko och Bosse
Författare
Medverkande
Förlag Natur & Kultur Allmänlitteratur
GenreSkönlitteratur barn och ungdom
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor28
Vikt300 gr
Utgiven2013-04-26
SABHcf
ISBN 9789127133723
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

Bosse klättrar upp i hopptornet.
Dyk! Dyk! Dyk! Dyk! ropar Koko. Men Bosse står bara still.
Törs du inte? säger Koko.
Jag har nog ingen lust, säger Bosse.
FEGIS! Ropar en tuff kille. 
Dyk själv om du törs! säger Koko.


Då går killen. Bosse klättrar ner igen.
Vad modig du var som sa till, säger Bosse.


Andra boken om Koko och Bosse! Här bjuds återigen på vardagsedge med mycket humor och värme. Det som är läskigt för den ena är det kanske inte för den andra, men mod är alltid att möta sina rädslor. Det gör Koko och Bosse, tillsammans.
Lisen Adbåge (född 1982) är illustratör, författare och serietecknare. På Natur & Kultur har hon utkommit med Stor-Emma och böckerna om Koko och Bosse. Lisen har även gjort illustrationerna till Petter Lidbecks Flickan och presidenten, Åke och hans ö och Stora bebisbytet och till Moni Nilssons böcker om Salmiak och Spocke."Här presenteras något som är viktigt, empati /.../  Jag älskar Lisen Adbåges illustrationer som med sina färger ger värme och djup åt miljöerna. Att de ger sig iväg till simhallen trots att det är stökigt i hallen hemma hos Koko och Bosse ger mig glädje. Allt behöver inte vara perfekt, bara man får må bra. Jessica Tyreskog, Smålandstidningen

Här presenteras något som är viktigt, empati /.../ Jag älskar Lisen Adbåges illustrationer som med sina färger ger värme och djup åt miljöerna. Att de ger sig iväg till simhallen trots att det är stökigt i hallen hemma hos Koko och Bosse ger mig glädje. Allt behöver inte vara perfekt, bara man får må bra.

Jessica Tyreskog, Smålandstidningen