Bookwire och Amazon överens om nytt avtal

🤝 Avtal i hamn. Vi berättade för ett tag sedan om att Amazon plockat bort ebokstitlar distribuerade av Bookwire som ett resultat av att man inte nått fram till ett nytt avtal. Nu har parterna enats om ett nytt avtal och titlar från Bookwires förlagskunder ska vara tillbaka i Amazons Kindle Store.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL