Bookbeat har över 300 000 abonnenter i Finland

🎧 Streamingexport. Bookbeat berättar att de nu har över 300 000 betalande abonnenter i Finland och att de sedan starten 2016 nu betalat ut över 100 miljoner euro (motsvarande 1,1 miljarder kronor) till finska förlag. Förra året (2023) ökade lyssningen på finsk litteratur med 12 procent och engelska böcker står endast för 3 procent av lyssningen. Antalet lyssnade timmar ökade trots att Bookbeat precis som i Sverige infört ett tak på 100 timmar i sina abonnemang.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL