Anna Etzler till Storytel – får titeln SVP Operations

StorytelRekrytering. Anna Etzler, senast på Klarna och dessförinnan Karolinska Universitetssjukhuset och General Electric, har utsetts till SVP* Operations i Storytels globala verksamhet och kommer bland annat att leda ett nyinrättat och affärsomfattande projektledningskontor.

– Annas stora erfarenhet av att driva förändring och högklassig operativ verksamhet inom en mängd olika sektorer och företag kommer att vara en stor tillgång när vi skalar och förbättrar våra affärskritiska operativa processer. Hon är en kreativ problemlösare och en inkluderande ledare som vi är mycket glada att välkomna till Storytel, säger Johannes Larcher, VD Storytel i ett pressmeddelande.

Hon kommer i sin nya roll som SVP Operations att rapportera till Larcher och leda verksamheterna Content Production, Rights & Royalties, Customer Support, samt ett nyinrättat Project Management Office som driver affärskritiska avdelningsöverskridande initiativ.

– Jag älskar att Storytel är både ett innovativt och fartfyllt techbolag och ett innehållsföretag med en vision att göra berättelser i världsklass lättillgängliga för alla. Jag ser fram emot att ansluta till teamet och hjälpa till att ytterligare vässa Storytels operativa förmåga för att säkerställa hållbar och lönsam tillväxt, säger Anna Etzler, SVP Operations, Storytel.

* SVP = Senior Vice President

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.