Anna Höök debuterar med Hon reste sig ur askan

Anna Höök

Tydligen kan man bara debutera en gång, läser jag här på Boktugg. Eller två gånger om man skriver en fackbok och en skönlitterär bok. Jag har precis debuterat två gånger i rad med samma bok. Först i Åkers styckebruk, där min bok utspelar sig, och sedan en månad senare till resten av världen. 

Jag skriver. Och skriver. Ibland skriver jag inte. Då tänker jag på att skriva. Jag tänker på annat också. På livet, vad jag ska laga för mat, på barnen, plugget och jobb. Allt sånt, och så är jag ute och går. Jag går på slingan här i Strängnäs, på sörmlandsleden och uppe i Härjedalen. Men nu är jag mest bara lycklig. Euforisk för denna galna tid som är mina bokdebuter! 

Hon reste sig ur askan

Hon reste sig ur askan

Stina är en städerska som bor i Åkers styckebruk. Hennes liv kan nog beskrivas som rätt trist, men en dag träffar hon Märta och då förändras allt. Länge har Stina bittert gnetat på. Sparat pengar till framtidskontot och drömmen. Nu börjar de två istället tillsammans prata om allt skit de ser i samhället. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.