ANNONS

HarperCollins och Penguin Random House hetast i budgivning om Simon & Schuster

Försäljningen av Simon & Schuster kan vara på väg mot ett avgörande, enligt New York Times. News Corp (som äger HarperCollins) och Penguin Random House ligger bäst till i budgivningen som ska vara avslutad till Thanksgiving (26 november). Enligt uppgift ska åtminstone ett bud vara på över 1,7 miljarder dollar, vilket är över de 1,2 miljarder som nuvarande ägarna ViacomCBS hade begärt i våras när man gick ut med att S&S var till salu. Om någon av dessa två vinner budgivningen väntar granskning av amerikanska konkurrensmyndigheter.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL