Gaiman ber om ursäkt för coronaresan

Författaren Neil Gaiman ber om ursäkt. Arkivbild: Rebecca Cabage/Invision/AP/TT.

Författaren Neil Gaiman ber om ursäkt för den kritiserade resan mellan Nya Zeeland och den skotska ön Skye, som han genomförde trots stränga skotska restriktioner.

Efter att ha fått prata med polis skriver han på sin blogg att han inser att han inte borde ha rest tillbaka hem under de rådande omständigheterna:

”Alltså. Jag gjorde något dumt. Jag är verkligen ledsen”, skriver han enligt BBC.

Resan, som innebar flyg med mellanlandning i USA och en bilresa från London, har kritiserats av ledande skotska politiker.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL