ANNONS

Författaren J.K. Rowling frisk efter misstänkt coronavirus Covid-19

JK Rowling misstänker att hon har drabbats av coronaviruset. Arkivbild: Joel C Ryan/AP/TT.

Författaren JK Rowling misstänker att hon har drabbats av coronaviruset, men har nu återhämtat sig efter två veckors sjukdom. På Twitter skriver hon: ”De senaste två veckorna har jag haft alla symptom för covid-19 (även om jag inte har blivit testad)”.

Hon delar även med sig av en video med andningstekniker som hon själv har använt genom de värsta symptomen och som hon hävdar hjälper.

”Jag är helt återställd och vill dela med mig av tekniker som är rekommenderade av läkare, det kostar ingenting och har inga biverkningar, men det kan hjälpa dig/din käraste mycket”, skriver hon.

ANNONS

Under den senaste veckan meddelade ”Harry Potter”-författaren att ”Harry Potter och de vises sten” kommer att kunna läsas gratis som e-bok under april månad, som ett initiativ för att hjälpa föräldrar att underhålla hemmasittande barn under krisen.

Flera kändisar har drabbats av coronaviruset, bland andra Tom Hanks, Idris Elba, Pink och prins Charles.

Lär dig mer om bokbranschen!


Över 6600 personer prenumererar redan på Boktuggs nyhetsbrev. Två gånger i veckan får du koll på nya trender, nya förlag, spännande författarskap och böcker. Bäst allt – det är helt kostnadsfritt. Missa inte nästa stora grej. Anmäl dig nu!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL