Författaren J.K. Rowling frisk efter misstänkt coronavirus Covid-19

JK Rowling misstänker att hon har drabbats av coronaviruset. Arkivbild: Joel C Ryan/AP/TT.

Författaren JK Rowling misstänker att hon har drabbats av coronaviruset, men har nu återhämtat sig efter två veckors sjukdom. På Twitter skriver hon: ”De senaste två veckorna har jag haft alla symptom för covid-19 (även om jag inte har blivit testad)”.

Hon delar även med sig av en video med andningstekniker som hon själv har använt genom de värsta symptomen och som hon hävdar hjälper.

”Jag är helt återställd och vill dela med mig av tekniker som är rekommenderade av läkare, det kostar ingenting och har inga biverkningar, men det kan hjälpa dig/din käraste mycket”, skriver hon.

Under den senaste veckan meddelade ”Harry Potter”-författaren att ”Harry Potter och de vises sten” kommer att kunna läsas gratis som e-bok under april månad, som ett initiativ för att hjälpa föräldrar att underhålla hemmasittande barn under krisen.

Flera kändisar har drabbats av coronaviruset, bland andra Tom Hanks, Idris Elba, Pink och prins Charles.

Lär dig mer om bokbranschen!
Över 9000 personer prenumererar redan på Boktuggs nyhetsbrev. 1-2 gånger i veckan får du koll på nya trender, nya förlag, spännande författarskap och böcker. Bäst allt – det är helt kostnadsfritt. Missa inte nästa stora grej. Anmäl dig nu!
Prenumerera kostnadsfritt!
TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL