ANNONS

Storytel Turkiet växte 315 procent under 2019

De turkiska Storytelkunderna lyssnade på ljudböcker i över 4 miljoner timmar under 2019, skriver TNPS. Storytel lanserade i Turkiet i maj 2018 (efter att man köpt en turkisk ljudboksapp hösten 2017) och inledde ett samarbete med telefonoperatören Vodafone ett halvår senare. I år siktar man på att öka lyssningen med 50 procent. Hur många abonnenter motsvarar det? Storytel har tidigare sagt att de svenska kunderna gått från 20 till uppemot 30 timmar i månaden. Gissningsvis är Turkiet på väg mot 50 000 kunder som Storytel antytt krävs för lönsamhet på en marknad.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se