ANNONS

Storyn om Spotify blir Netflix-serie

I somras skrev vi om att filmstudion Yellow Bird köpt rättigheterna till att filmatisera boken om Spotify, Spotify Inifrån av Dagens Industri-reportrarna Sven Carlsson och Jonas Leijonhufvud. Nu är det klart att den kommer sändas på Netflix. Serien skildrar Spotifys grundande och framväxt, med fokus på entreprenörerna Daniel Ek och Martin Lorentzon och hur de revolutionerade musikindustrin. Det är ännu okänt när serien har premiär, men klart är att den kommer att vara på både svenska och engelska. Regissör blir Per-Olav Sørensen (Quicksand, Home for Christmas och Nobel).

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se